csütörtök, július 19, 2018
Text Size

Gyerekeknek

termekajanlo

A gyerekek imádnak alkotni, mi felnőttek pedig gyakran bajban vagyunk, hogy mi az, amit szívesen elkészítenek. Itt olyan termékeket, technikákat találsz, amelyekkel garantálhatod a sikert, az alkotás örömét a kis művészeknek.

 A következő termékcsomagokat gyerekeknek állítottuk össze. Ezekből választva biztos lesz a siker, legyen szó ajándékról, közös alkotásról, vagy születésnapi, névnapi party programról!

 Üvegmatrica festék

Az üvegmatrica festés egy igen egyszerű technika, amivel látványos eredményt érhetünk el. Használata egyszerű, először fóliára rajzoljuk meg a kontúrokat, majd a kitöltő színekkel "színezzük" ki a a kontúrok közötti részt. Száradás után bármilyen üvegfelületre felragasztható,  majd onnan el is távolítható.

Üvegmatrica festés
műanyag alapra

Ezeket a műanyag formákat a legkisebbek is ügyesen ki tudják festeni üvegmatrica festékkel, mivel peremük van, így a festék nem folyik szanaszét. A sikerélmény garantált!

Pixel Hobby

Hímzés tű nélkül.
Nem kell mást tenni, csak a tüskés alapra felhelyezni a különböző színű Pixeleket, és már készen is van a mű! Készíthetünk kulcstartót, hűtőmágnest, képet.                                                                       
                                                                          

 

    pixelxlgyerekeknek

Vasalható gyöngy

A különböző formákú alapok közül biztosan tudnak választani a gyerkőcök. Nincs más dolguk,  mint a tüskékre ráhelyezni a különböző színű gyöngyöket, majd megkérni egy felnőttet, hogy vasalja át a gyöngyök tetejét.

  Körmöcske

A körmöcske egy kézműves eszköz, mellyel zsinórt, vagy csövet készíthetünk. Már az ovisok is elboldogulnak vele és mivel a  megkötött termék  látványosan kígyózik ki az eszközből, nagyon szeretik is. Az elkészült csövecskéből készíthetünk virágot, karkötőt, nyakláncot, kulcstartót...

 Tempera

Mérgező anyagot nem tartalmazó, vízbázisú festék. Temperával a gyerekek festhetnek papírra, de akár fára is.

 Készítsd magad
barkácscsomagok

Itt előre összeállított csomagokat találtok. Ezeknek az elkészítéséhez nincs szükségetek másra, mint ollóra, ceruzára, ragasztóra.

   

 

kreativjatekok