csütörtök, július 19, 2018
Text Size

Bemutatkozás

Gyermekkorom óta életem része a rajzolás, a hajtogatás, a festés, a makramé, bármi, amivel alkotni lehet. Így kézenfekvő volt, hogy az iskolák befejezése után olyasmibe kezdek, ami közel áll a kézimunkázáshoz, a kreativitáshoz. 2007-ben döntöttünk úgy, hogy megnyitjuk kreatív hobby boltunkat Szekszárd szívében. Kicsit félve, tartva a jövőtől, de annál nagyobb lelkesedéssel vágtunk bele az új üzlet működtetésébe. A folyamatos fejlődésnek, az új technikák és alapanyagok keresésének és beszerzésének lett a következménye, hogy üzletünk kinőtte magát, és 2013 nyarán egy tágasabb helyre költöztünk. Mivel a fejlődésben nem álltunk meg, ezért 2016-ban ismét egy nagyobb üzlethelyiségbe kényszerültünk. Így ma kényelmesebben, 80 négyzetméter területen, szélesebb áruválasztékkal várjuk vásárlóinkat!

 

 A 2016-os év a költözésen kívül még valami mást is hozott számunkra; úgy döntöttünk, megnyitjuk webáruházunkat, amellyel azokhoz szeretnénk eljuttatni az alkotás örömét, akik nem tudnak ellátogatni hozzánk.

Mára már több mint 25 kreatív hobby nagykereskedés és gyártó termékei találhatók meg nálunk, de a fejlődésben nem álltunk meg. Célunk, hogy még szélesebb áruválasztékkal várjuk vásárlóinkat, és még több emberrel ismertethessük és szerettethessük meg az alkotás élményét.

A lelkesedés, amellyel a kezdetek kezdetén indultunk, valamint az alkotás szeretete nem csökkent. A vásárlók iránti elkötelezettségnek, a problémák gyors és rugalmas megoldásának és a megbízhatóságunknak köszönhetően jutottunk el idáig. Sokat tanultunk ez alatt a néhány év alatt, és ezt köszönjük mindenkinek, akivel együtt dolgozhattunk. Szüleinknek, partnereinknek, kritikusainknak, vásárlóinknak, és annak is, aki mostanáig csak nézelődni, ötletelni tért be hozzánk.